Tilbakemeldningar

"Et lyspunkt og holder meg i gang"

"Det er alltid en glede å trene med Rune. Han er flink til å gi deg utvikling uansett ditt utgangspunkt eller dagsform, og jeg går hjem med overskudd. Det er jo ikke alltid man har lyst å trene, men en fast avtale med Rune er et lyspunkt og holder meg i gang."

Haakon Dalan, 56år"Fra 4 timer til sub 3.30 på maraton 

i løpet av 2021"

"Jeg har satt stor pris på Runes løpekunnskap, og jeg har vært imponert over hans evne til å forstå de grepene som må til på mitt nivå. Rune har en motiverende pedagogisk tilnærming. Med bakgrunn i min lange løpeerfaring, og mange tidligere mislykkede forsøk på å følge maratonprogram, var det artig å perse med nesten 30 minutter etter noen måneder sammen med Rune. Jeg kan derfor anbefale han for å bli en bedre løper, spesielt til maratontrening."

Gaute Jonasmo, 48år


"Høgdepunkt i uka"

"Et skikkeleg høydepunkt i uka er trening med Rune. Han har vært min personlige trener i fem fantastiske år. Jeg lærer stadig nye ting, han får meg til å pushe grenser og prøve ting jeg ikke tror jeg kan. Trening med Rune er også veldig gøy, og det er viktig."

Kari Aarstad Aase, 60år

"Motivatoren Rune"

Det faktum at jeg har trent med Rune i snart 15år, skulle vel understreke min tilfredshet med ham som personlig trener til fulle. Rune er en super fyr, en fremragende trener og en helt unik motivator. Ingen økter er like, men alle er utfordrende og målrettet, alltid tilpasset mine behov og mål. Rune vet alltid hvilke "knapper" han skal trykke på for at jeg hele tiden skal få maksimalt ut av hver  treningsøkt. Motivatoren Rune har for meg like stor verdi som treneren Rune. Sammen med hans positive og alltid like nærværende personlighet, blir Rune i sum min ideal-trener!"

Torgeir Flatjord, 66år